Vinn biljett till Framtidens skola!


Hur ska vi arbeta för att följa med i den digitala samhällsutvecklingen? Skolan har en stor roll i att öka den digitala kompetensen och på konferensen Framtidens skola kommer du att få ta del av det senaste inom programmering för barn och unga.

Vi på Hands-On Science kommer självklart att vara på plats. Kom och hälsa på oss i vår monter och inspireras av innovativa programmeringsverktyg för skola och förskola. Vi kommer att finnas på plats den 18 oktober, titta förbi om ni vill diskutera pedagogik eller anmäla er till olika workshops som vi arrangerar under hösten. Föreläsning


Richard Duncan undervisar i programmering i åk 4 - 9 och har stor vana av programmeringshack och Makerspace. Han kommer att föreläsa om programmering och ge inspiration den 18 oktober kl 11:45, missa inte det!

Vinn entré och workshop

Nu har du chans att få gå gratis på Framtidens skola och delta i en workshop. Så här gör du för att ha chans att vinna: det är enkelt, fyll i tävlingsformuläret där du anger kontaktinfo och svarar på två frågor om programmering. Dela gärna tävlingen till dina kollegor och vänner!

Klicka här för att komma till tävlingsformuläret

Sista tävlingsdag: 3 oktober

Vinst: Entré och plats i en workshop till konferensen Framtidens skola den 17 - 18 oktober 2017
Adress: Münchenbryggeriet, Stockholm