Kundtjänst

          
+46 (0)8 564 714 42
   
    
 


info@hos.se
order@hos.se

Postadress (leverans & fakturaadress):
Skarprättarvägen 7, port 3-4

176 77 Järfälla 
Sweden 


Vårt kontor är öppet

måndag-torsdag 8:30 - 16:30
fredag 8:30 -16:00
Lunchstängt 12:30-13:30

Vänligen boka tid för besök.

Hitta hit 

Vi finns i det stora grå huset mittemot K-rauta i Kallhäll/Stäket, korsningen Skarprättarvägen - Galgbacken.

Att handla i webshopen

 

1. Registrering
Om det är första gången ni handlar från vår e-handelsplats väljer ni "Ny kund" efter att ha klickat på "Produkter" i menyn på förstasidan. 
Tänk på att fylla i era uppgifter så noggrant som möjligt. Vid ofullständig adress där fraktbolag eller fakturamottagare inte kan hantera ordern kan en extra avgift utgå. Beställer ni från en skola eller ett företag har ni kanske en separat  fakturaadress där även referenskod eller beställar-id ska anges. 

Den e-postadress ni väljer vid registrering blir ert användarnamn. Har ni en gemensam e-postadress på t ex förskolan så går det utmärkt att använda den. På så sätt slipper ni registrera ett nytt konto när nästa pedagog eller lärare vill beställa. Ni väljer själva lösenord och kan när som helst byta genom att gå in på "Mitt konto".

När alla uppgifter är ifyllda väljer ni "Registrera".

2. Välj varor
Välj varor genom att klicka på "köp" under produkten. Vill ni köpa fler än en av någon produkt ändrar ni det i rutan. Ni kan när som helst se vad ni lagt i kundkorgen genom att klicka på den gröna korgen högt upp på sidan. Där kan ni också ändra antal.

3. Gå till kassan
När ni känner er nöjda går ni till kassan. Där kan ni gå igenom det ni tänkt köpa och ändra om det behövs. Kontrollera att leverans- och fakturauppgifter stämmer.

4. Välj betalsätt.
Bankkort: Vi använder oss av betaltjänsten Payson som samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel.
 
Kontant: Om ni väljer att hämta era produkter på Skarprättarvägen 7, port 3 i Kallhäll/Stäket kan ni betala kontant.

Förskott: Om ni handlar privat och av någon anledning inte vill betala med kort kan ni istället välja att göra en förskottsbetalning till vårt PlusGirokonto. Ange namn samt ordernummer i meddelanderutan till betalningsmottagaren.

Faktura: Företag med registrerat organisationsnummer, skolor samt institutioner kan handla mot faktura. Betalning sker mot faktura/ PDF-faktura till PlusGiro 734685-1 eller BankGiro 5642-7768

Observera att privatpersoner inte kan handla mot faktura.

 
5. Välj fraktsätt.
Paket som väger under ett kilo skickas vanligtvis med Posten.
Större paket skickas med DHL och DHL Servicepoint. Se köpvillkor.
Det går också bra att hämta varor på Skarprättarvägen 7, port 3 i Kallhäll/Stäket. Observera att varan måste vara förbetald. Vi hanterar inte betalningar på plats.

 
Handla utan registrering
Det går utmärkt att först lägga önskade varor i varukorgen och sedan välja "Gå till kassan".
Ni får då tre valmöjligheter; "Logga in" (redan kund), " Inte kund sen tidigare" och " köp som gäst".

Väljer ni att handla som gäst kommer inga kontaktuppgifter att sparas. Det innebär att nästa gång ni handlar från e-butiken måste ni skriva in era leverans- och fakturauppgifter igen.

Beställningsblankett
Om du vill använda brev för din beställning, kan du hämta beställningsblankett här: beställningsblankett